Ha szedek B-vitamint, az segíti a haj növekedését?
Azért kérdezem, mert nekem túl drágák a szépségvitaminok. :( Viszont megnéztem az összetevőiket, és a hajnak szükséges vitaminokat. B-vitamin az, amit a legfontosabbnak találtam. Emellett rágcsálnék napi egy szál répát az A-vitamin/beta-karotin végett. A többi vitamin szerintem kellő mennyiségben jut a szervezetembe.
Szóval egy b-komplex kapszula kúra, pár hónapig, + fent leírtak segíthet, ugyan olyan jó lehet, mint egy Revalid kúra?
Vitanol-c hajszeszt elkezdtem kenni a hajamra, de úgy gondolom, a belső táplálás is nagyon fontos.
Mit gondoltok? Vagy mégis inkább ruházzak be valahogy egy szépségvitaminos kúrára? Esetleg olcsó, de bevált szépségvitamint tudtok?
Most hátközépig érő a hajam, derékig érőt szeretnék, aztán fenékig érőt:)
Tudom, mindenhez kell idő, de azért 1-1,5 éven belül szeretnék már jelentős változást látni.
Mivel vasalom, ezért töredezik. Annyira nem durván, 5 havonta vágatok a végéből kb. 2 centit. Viszont, amióta hátközépig ér, nem látom, hogy tovább fejlődne. Pedig ilyen hosszúságúra megnőtt két év alatt a nyak aljáig érőtől... :/
Köszönöm szépen. Hmm... azért drukkolok neked, hátha megnő egyszer;) Ezt még nem hallottam, hogy lehet végleges hossza. Azért én reménykedem még, hogy egyszer olyan igazi nagy loboncom lesz. Persze így sem rossz, de ez régi vágy már.
Köszi:)
szerintem az E vitamin is jó, én úgy tudom.
Azt is lehet külön kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!