Az elmúlt 1 évben hányszor voltatok orvosnál?
Csak én vagyok ilyen nyomi, hogy havonta rohangálok valamilyen dokihoz?
Kort és nemet is írhattok, ha van kedvetek.
Házidokinál egyszer, fogdokinál fogszabi miatt 4 hetente, nődokinál egyszer szűrés miatt.
19/l
Én sajnos minimum havonta egyszer :( De van egy 36 éves fiam aki szerintem utoljára 15 éve volt orvosnál.
56/N
1x.
De ez nem jelenti azt, hogy nincs bajom...csak éppen megoldom magam, ahelyett hogy mindenféle hóhér, kontár orvoshoz rohanjak.
Szia!
Nekem az elmúlt 10 évben volt 2 esetem, amikor voltál. Ebből egy kötelező tüdőszűrő. Szóval, ha úgy nézzük 2006 óta én nem láttam orvosi rendelőt.
Alapból sem jellemző rám ez. Ha a katonaságit leszámítjuk, akkor sztem érettségi óta is csak ez a 2 látogatásom volt...
Nem vagyok jó véleménnyel a dokikról, de nem azért nem mentem, hanem azért, mert elég stramm vagyok, s azok, amik meg voltak velem, azokkal úgyse tudtak volna mit csinálni, így meg teljesen felesleges időt pazarolni a semmire...
Remélem, sikerült érdemben választ adnom!
Üdv
Voltam kb. 20x fogorvosnál, de én is csak fogszabi miatt.
Endokrinológusnál kb. 10x, de igazából 5x csak azért mentem vissza, hogy az eredményeket megbeszéljük.
Szemésznél 3x voltam az elmúlt 1 évben.
Házidokihoz mehetnék havonta gyógyszert íratni, de igazából azt se tudom, hogy ki a házidokim, mert anyát küldöm ezügyben mindig. :DD
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!