Orvoshoz forduljak ezzel?
Figyelt kérdés
Néhány hete érdekes dolgokat tapasztalok. Arról van szó, hogy a végtagjaim néha 'megránganak' vagy hogy mondjam. Tehát nem remeg, csak ráng egyet, és utána pár másodpercig zsibbad. Igazából nem is olyan néha, akkor szoktam figyelni amikor próbálok aludni, és olyan 3-4-szer biztos előfordul olyankor. Elég kellemetlen érzés. mert nem fáj meg semmi, csak olyan fura. Azon gondolkoztam hogy lehet hogy csak a meleg miatt van, vagy azért mert rengeteget sportolok, az elmúlt 2-3 hétben nagyon ráálltam, és akkor órákat mozgok. Vagy esetleg a stressz miatt.. Legjobban tényleg az edzésnek tudom be, de azért kicsit félek, hogy mi van ha van valami. fogalmam sincs mit jelenthet, csak úgy zavar. legtöbbször a lábam, lábfejem szokott, néha a kezem, egyszer-kétszer a csípőm. Azt se tudom hogy ilyenkor milyen orvoshoz kell fordulni, vagy hogy egyáltalán kell-e.. Előre is köszi. 16/L2013. aug. 8. 13:12
1/1 anonim válasza:
Ha még mindig vannak rángásaid, szerintem fordulj orvoshoz, bajod nem lehet belőle. Valószínű, hogy túlterhelted magad és az idegeidnek nem tetszett. Vagy ha nem túlterhelésről van szó, akkor valami neurológiai dolog lehet. Jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!