Ez utalhat vakbélgyulladásra?
Mar 3-4eve focizik, es sportolok. 17eves léttem 2-3hete.
Nos multhet szombaton volt egy edzomevcsem fel3tol (legnagyobb melegben) az utan fajt is a fejem (szerintem napszúrás) es nagyon gyenge is voltam. Másnap arra ébredtem, hogy borzasztóan szúr a jobb oldalán has alatt. Mint mikor futás közben rossz levegovezlnel. De csakk akkor szúrt ha kifujtam a levegőt meg vettem. Magyarul nem folyamatos fájdalom volt. Most tegnap kedden volt egy masik meccsunk. Ott nyomtam egy sprintet labdával es utana 5percig csak sétálni tudtam annyira szúrt... Az orrom is elkezdett verezni de az néha amugy is szokott. Lehet semmi köze nem volt. Mara (másnapra) megint enyhült es csak akkor szúrt ha tusszentetttem. Nos lehet az, hogy akkor szombaton nagyon megeroltettem magam, es azért szúrt másnap, pihenéssel elmulna? Ma is megyek focizni, es meglátom, hogy fogom-e érezni.
semmi köze vakbélgyulladáshoz. ha vakbél gyulladás lenne ami mult hét szombatóta meg van már nem élnél...
az én vakbélgyulladásom:
kedd hajnalban arra ébredtem hogy megy a hasam, fáj és hányok. elmentem orvoshoz: kis vírus, maradjak otthon (iskolás voltam)
szerda: hányás, hasmenés nagyon durva alhasi fájdalom, az ágyból nem tudtam fel kellni. anyám felhivta az orvost: lehet felfázás, menjünk be holnap add beutalót vérvételre, stb.
csütörtök reggel: már nem fájt annyira ahasam, tudtam járni, (igaz, 90°ban előre dölve, anyám nem hitte el hogy ennyire fáj a hasam). doki megvizsgált: hát hiv egy betegszállítót, hogy vakbélgyanuval kórház.
kórházban 4 doki vizsgált meg, még anyámat is kiküldték és megkérdezzék nem e vagyok terhes (csak esetleg nem merem bevallani 16 évesen)... vérkép, szobába fekvés, vakbélgyanú, három nap múlva mehetek haza...
csütörtök 10 óra: rohan be a főorvos hogy azonnal velem a műtőbe... műtét után elkezdtek magyarázkodni, hogy hát azért nem tudták kitapintani mert már be volt tokosodva, de milyen jó hogy megműtöttek, mert ha perforál (kiszakad a "tok" akkor hasüreggyulladás és voltaképpen kampec...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!