Miért van ez? Mivel szüntethető meg?
Figyelt kérdés
Mikor hosszabb ideig fekszek,és utána felülök,egyszerre csak visszazuhanok.Ha ezután felállok,akkor olyan tántorogva megyek,hogy szinte mindennek nekimegyek.
És néha szédülök is.
2009. okt. 26. 09:28
1/5 anonim válasza:
Leesett a vérnyomásod. Ez teljesen normális. Nem lehet megszüntetni. Annyi, hogy próbálj meg ne hirtelen felülni, hanem szép lassan - ha ez zavar téged.
2/5 A kérdező kommentje:
nem korai ez 12 évesen?
Na mindegy,köszi szépen!
2009. okt. 26. 09:34
3/5 anonim válasza:
Nem korai, nekem gyerekkoromban nagyon gyakran volt, de kinőttem. Szóval ezt akár biztatásnak is veheted :)
4/5 anonim válasza:
Első vagyok - szerintem nem korai. Sokáig fekszel, és mikor hirtelen felállsz, leesik a vérnyomás, ez minden korban "normális" szerintem.
Azért várd meg a többi válaszolót is. :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi,csak az az érdekes,hogy eddig egyszer sem volt ilyen,csak most vasárnap óta.
Köszi mindenkinek!
2009. okt. 26. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!