Ha egy hétig hánytatom magam minden evés után lehet baja a fogaimnak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 18:08
1/11 anonim válasza:
Miért akarod magad hánytatni tönkre teszed a szervezeted vele!! De itt a válasz a kérdésedre:A sorozatos hánytatás miatt a fogak teljesen elroncsolódnak. A gyomorsav kimarja őket és sárgák lesznek, akár ki is hullhatnak.
2/11 anonim válasza:
jól írja az első.. A kiszáradásról már ne is beszéljünk ami a rendszeres hányással együtt jár.
3/11 anonim válasza:
Te beteg vagy, fordulj orvoshoz!
4/11 anonim válasza:
Megpattanhatnak az erek a nyelőcsőben. Ez sokkal előbb jelentkezik tünetként, mint a fog porladása a gyomorsavtól. Szóval vért hányhatsz és az elég nagy baj.
5/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy ellenzitek, de most nem fogok magyarázkodni, úgy se értitek. egy hétről lenne szó. nem több. ennyi idő alatt is lehet valami vagy nem ?
2013. aug. 4. 20:19
6/11 anonim válasza:
Egy hányás során is hányhatsz vért, persze. Láttunk már ilyet.
7/11 anonim válasza:
Nézd ha annyi eszed van mint egy borsószem, akkor hányasd magad.. Nekünk nemfog okozni sok gondot, de neked annál inkább..
Ha a cél hogy fogyj valamit, akkor a lehető legrosszabb megoldás a hánytatás.. Fogyni nem fogsz tőle.. Ugyanis minden egyes hányás után a gyomrod üres lesz, és a rossz szájíz, a maró sav érzés ellenére is enni akarsz majd. A 3 dik nap felléphet a kiszáradás gyanúja is, és igencsak komoly károkat tud okozni..
De nyugodtan csináld.. Tedd tönkre magad.. Végül is aki így gondolkodik azért igazán nem kár..
9/11 anonim válasza:
Kérdező vagyok. Szép akartam lenni. Ennyi. Azért tettem fel a kérdést mert nem érzem jól magam a bőrömben és igen fogyni akartam. Volt hogy elájultam ez miatt és hosszú történet hogy mért akarom ezt. Rossz hogy az emberek csak bántják egymást. Így is rosszul érzem magam... nem esik jól hogy ilyeneket irtok. Sosem csináltam ilyesmit félek is megpróbálni. Csak össze vagyok zavarodva mert mindenki tud normális lenni. Csak én nem..
10/11 anonim válasza:
Szüleiddel nem tudsz beszélni erről vagy barátnő? Ha szükséged van rá meghallgatlak és próbálok tanácsot adni de ne tedd tönkre magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!