Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert muszaly pucerra vetkozni...

Miert muszaly pucerra vetkozni amikor operalnak holott semmi koze a nemiszervemnek mondjuk a gyomor tetejehez?

Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Bacik miatt szerintem.

Operáció előtt engem mindig megfürdettek valami fertőtlenítős vízben.

2013. aug. 4. 12:51
 2/8 A kérdező kommentje:
nekem olyan ciki mert nalaunk olyan fiatalok a dokik es hiaba orvos o is csak ferfi
2013. aug. 4. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
A sterilitás miatt kell. Ne hisztizz már ilyen hülyeségen. Úgy is le lesz takarva, senki nem fogja a nemi szervedet nézegetni.
2013. aug. 4. 12:54
 4/8 A kérdező kommentje:
igaz csak meg sosem operaltak ezert irtam
2013. aug. 4. 12:58
 5/8 anonim válasza:
Ne izgulj a műtőben már nem érdekel senkit hogy milyen nemű vagy.Ott minden természetes,mindenki sokkal emberibben gondolkodik,az orvos is,a műtősök is meg az egész személyzet.Arról nem is beszélve,mire az operatőr megjelenik,te már le vagy takarva és alszol. A műtősfiúk pedig immunisak az ilyesmire.
2013. aug. 4. 14:35
 6/8 A kérdező kommentje:
hat nemtudom kicsit ciki nekem mert a doki nagyon szep fiu izgulok nagyon
2013. aug. 4. 17:33
 7/8 anonim válasza:
Még mindig jobb,mint ha a doki izgulna.
2013. aug. 4. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Az orvosoknak nem egy szép fiatal nő vagy, hanem egy beteg a sok közül! Nekik a puncid pont olyan semleges testrész, mint pl. a kezed.
2013. aug. 5. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!