Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szegények drogja a krokodil...

Szegények drogja a krokodil drog? (Csak erős idegzetűeknek)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma láttam egy videót, ami a krokodil drognak a hatását mutatja meg. Itt a videóhoz a link: http://www.youtube.com/watch?v=EZGkO2xYcEU&oref=http%3A%2F%2..

Utána olvasgattam azt írták a leszokás lehetetlen, és a fogyasztói 1 éven belül meghalnak, persze nagy fájdalmakkal szenvednek. Én nem értem, hogy ennek mi értelme van, hogy így kínozzák magukat.

2013. aug. 4. 00:57
1 2
 11/13 Jakyll válasza:
73%

A kodeintartalmú gyógyszerek már Oroszországban is vénykötelesek, btw.:D

És tényleg savas, szóval... erős oldószerben keverik el a gyógyszert(Mr. Muscle, jód, sósav, vörös foszfor, benzin).

"Ezt ezután vízzel higított savval mixelik, majd hagyják ülepedni, szétválni. Leöntik róla a folyadékot, majd a maradékot összevegyítik a jóddal, sósavval vagy foszforral, és főzik egy ideig. Néha utólag a savat gyenge bázisú anyagokkal próbálják pH-semlegesebbé tenni (többnyire sikertelenül)." És pikk-pakk kész a dezomorfin ! "Jobb" esetben...

Ezért olyan a hatása, amilyen. Nem véletlenül marja szét az embert.

2013. dec. 30. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:
62%
én azt hallottam, hogy a krokodilt bele is tudják rakni az italodba, és csak annyit érzel hogy viszketsz, és addig vakarod amíg a bőröd le nem jön. ennek van bármi igazság alapja?
2015. aug. 31. 19:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Én már bármit eltudok képzelni a mai világban.
2015. aug. 31. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!