Miért? Miért folytatják, ha pusztítja a testüket?
erős idegzetűeknek
Ha van időtök, olvassátok el, de szerintem elég megnézni a videókat is, csak tekerjetek le.
Normálisak ezek az emberek? Oroszország..
Ezek antiszociálisak..
nem normálisak .. na meg a lent levő facebook-os hozzászólok sem.
azért mert elvileg a krokodil addiktívabb még a heroinnál is, ha egyszer kipróbálod akkor halál fia vagy.
sajnálom ezeket az embereket. valószínűleg azért próbáltak ki ilyeneket, mert nem voltak tisztában a mellékhatásokkal.
Sajnos a link már nem működik.
Azért használják ezt a dorogot,mert lényegesen olcsóbb a heroinnál.Mivel heroinfüggők és erre rámegy minden pénzük,így próbálnak olcsóbb dolgokkal kísérletezni.
Találtak egy szert,mégpedig a krokodilt(aminek sósav az egyik alapanyaga)
A heroin fizikai elvonási tünetei kb 3 napig tart,a többi már "csak" mentális elvonási tünet.A fizikai elvonási tünetek a krokodilnál kb 1 hónapig tart.Olyan fájdalmakkal jár,hogy aki megpróbál leszokni róla,azok közül is sokan belehalnak a fájdalomba!
Ha jól tudom alig néhány embernek sikerült leszoknia erről az undorító mocsokról.
Ahogy mondták már előttem is,az első használatkor aláírják a halálos ítéletüket az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!