Mitől szédülök?
Figyelt kérdés
Amikor fekszem, ülök nincs baj, de amint felállok szédülök. Pár pillanatra a látásom is elhomályosodik. Ittam is, de nem segít. Mitőlvan ez? A meleg is okozója lehet? Eddig nem volt ilyen baj. Ráadásul hányingerem is van minimálisan.2013. aug. 3. 12:32
1/4 anonim válasza:
Velem is ugyanez van mostanában, szerintem a meleg miatt van.
2/4 anonim válasza:
a vérnyomásod milyen? ha alacsony, akkor attól lehet.
nekem is ugyanez van, ez a szédülés állandóan, ha felállok, és nem látok pár másodpercig, viszont az én vérnyomásom normális... szóval sajnos nem tudom, mi okozhatja még
3/4 anonim válasza:
Ezt hirtelen vérnyomásesésnek nevezik. Amikor fekszel alacsonyabb a vérnyomásod mint általában és ha hirtelen kelsz fel akkor leesik a vérnyomásod és az agyadba nem jut elég oxigén. Ez okozza a tüneteidet. Próbálj meg lassan fokozatosan felkelni.
4/4 anonim válasza:
es mivel lehet felemelni nekem is igy van.de kavet nem ihatok a hasnyalmirigyemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!