Dolly-Bolly kérdése:
Miert van az, hogy nagoyn hamar kapom fel a vizet, felvagosan beszelek es ugy bantom meg az embereket, hogy eszre sem veszem?
Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok es eszrevettem hogy nagoyn furcsa korszakon megyek keresztul.Eddig meg soha nem beszeltem felvagosan vagy hogy ilyen gyorsan kapjam fel a vizet .Mindig nyugodt es higgadt voltam.Most pedig mintha teljesen kicsereltek volna ... vannak olyan napjaim hogy nagoyn jol erzem magam mindenkivel jol kitudok jonni es ra par napra kovetkezik a pokol.. reggel ugy kelek fel, hogy kedvetlen vagyok, minden idegesit, edesanyammal abszolut mindenen veszekedunk ,testveremmel egyarant...es ez nem jo! erzem hogy muszaly valtoztatnom, mert ez nem en vagyok es visszaszeretnem kapni a regi enem... azon gondolkoztam, hogy ez nem a serdulo korszak egyik jele? kerlek ha tudtok segitsetek..kivancsi vagoyk mas velemenyekre is....koszonom szepen elore is!!!2013. aug. 2. 00:32
1/2 anonim válasza:
De, ez annak a jele. :) Én is ennyi idős vagyok, és néha előfordul, hogy senkivel nem tudok kijönni. De általában viszonylag hamar elmúlik, és megint a régi vagyok. :D
2/2 A kérdező kommentje:
nalam is pont igy van...egyik nap a regi vagyok , masnap pedig egy boszorkany..
2013. aug. 2. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!