Szerintetek ez begyógyul?
Figyelt kérdés
Mit csinálnak vele, ha elmegyek balesetire? Július 20.-án szereztem, biciklisérülés, fel volt nyílva a hosszú seb, de beforrt valamennyire
(A szőrt ne nézzétek, egész héten nem mentem sehova, majd holnap leborotválom, Ne említsétek, nem ez volt a kérdés)
2013. aug. 1. 01:37
2/11 anonim válasza:
Ezt elnézve begyógyul persze, de heg az valószínűleg örökre marad a helyén.
3/11 anonim válasza:
szőrös :D és egy idő után biztos begyógyul, de heg az lehet marad majd
4/11 anonim válasza:
ráverem a bránerem,és begyógyul!
6/11 anonim válasza:
Jaja!
Ez be fog gyógyulni. Mondjuk eléggé sebhelyes leszel, de sebaj. Ha összevarrták volna... És örülj hogy nem fertőződött el! Hány éves vagy?
NE szedd le a varrt róla SOHA!
7/11 A kérdező kommentje:
Nem szedtem le róla. Lezuhanyoztam és valahogy "leázott" róla vagy nemtudom.
Megfog maradni?:SS
17, amúgy.:D
2013. aug. 1. 01:42
8/11 anonim válasza:
ez ronda, maradandó marad
ha nem teszel ellene
arról nem beszélve nyitva van, ez sem nyerő
9/11 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek vele balesetire, tudnak vele még csinálni valamit? Nem késő 12 nap után?
2013. aug. 1. 01:44
10/11 anonim válasza:
Igen, megmarad. Arra figyelj, hogy néhány napi ne feszüljön, hogy ne tudjon szétnyílni. De heg az marad utána. Nekem strandon vágta ketté keresztbe a térdem egy törött csempe már vagy 10 éve, azóta is van utána heg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!