Srác vagyok, de miért izzadhatok a hónaljamnál?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem találok megfelelő dezodort, sem deot, mert a hónaljamnál mindig izzadok..még akkor is ha nincs nagy meleg, vagy ha épp nem végzek megerőltető tevékenységet...sőt, talán még az ilyen izzadásgátlóktól még2009. okt. 24. 12:54
1/5 anonim válasza:
hát pont azért,MERT srác vagy...a fiúk ált. jobban izzadnak,mint a lányok, (főleg tinikorban),mert az izomzatuk is nagyobb,ill. a hormonaik 'jó' munkát végeznek. szerintem hintőporozd,az talán felszívja a nedvességet, az izzadásgátló meg megakadályozza,hogy büdös legyél. lehet kapni (szerintem gyógyszertárban is,de nem biztos,nézz utána) ilyen tapaszt,amit a ruhádra kell belülről ragasztani,és elvileg akkor nem látszik a folt(mivel nekem hál' Istennek nincs ilyen problémám, még nem próbáltam,nem tudom,hogy működik-e), nézz utána,hol kapható. ha végképp nem találsz megoldást, akkor keresd fel a háziorvosodat/bőrgyógyászodat, akár hidrolízis is lehet (ha súlyos), az pedig gyógyszerrel kezelhető.
2/5 anonim válasza:
jaj,bocsánat,most látom csak,mit írtam:D nem hidrolízis,hanem hiperhidrózis:D
3/5 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van, bár szerintem semmi köze ahhoz, hogy fiú vagy. Az emberek izzadnak, ez van. A nők is izzadnak, nem láttad a reklámot? XD
Egyébként a testsúly vagy az általános fizikum sem mindegy, illetve előfordulhat, hogy hormonális okai vannak.
4/5 anonim válasza:
ehez az izzadáshoz semmi köze a testsúlyhoz -és lehetséges hogy megleő amit mondok de a lányoknál sokkal gyakoribb valooszinüleg őket jobban izgatja-ez egyfajta megfelelési kénnyszer pl otthon 30 fokban sem izzadsz de ha el kell menni valahová akár -5fokban is képessek több ulovert is átizzadni akik ebben a nyvajában szenvednek-probáld ki a patikai izzadásgátlót ha az sem segit -ajánlok egy oldalt oda regizzél és segiteni fognak :)
[link] sok szerencsét
5/5 A kérdező kommentje:
igen, valóban azt hiszem hogy ez a megfelelési kényszer lehet...de mi az pontosan, tehát ha itthon vagyok a megszokott környezetemben, semmi gond, akár 30 fokban az udvaron sem izzadok meg...ha viszont hidegben megyek vhova, máris érzem, hogy a hónaljamnál kezdek izzadni...nem az van ,hogy mert ah közösségben vagyok, állandóan kínosan ügyelek arra, hogy jól nézzek ki, és ez már olyan szinten bennem van, hogy stresszelek, és izzadok? nem ez a megfelelési kényszer?
2009. okt. 24. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!