Mitol izzadhatok, ha nem mozogok akkor is?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka annak, hogyha peldaul bent vagyok a hazban es rajtam van 1 rovidujju es rajta egy hosszuujju polo es ha nem is mozgok akkor is izzadok? Ez lehet valami problema jele? Kint 20 celsius a homerseklet ezt tajekoztatasul irtam. Regebb nem tapasztaltam ilyent, vagy csak netalan nem tunt fel nekem. S neha mintha picit fajna bal felol a hasam alatt de csak neha neha, a 2 dolog lehet osszefuggesben???2011. jún. 9. 17:58
1/9 anonim válasza:
Azért, mert ember vagy. Meg a vizet is kiizzadod.
2/9 anonim válasza:
Te hosszúújjúban vagy ebben a páratartalomban? Én egy bugyiban meg egy köldöktopban grasszálok egész nap és alig bírom. Nem csoda, hogy izzadsz. A hasadnak meg semmi baja.
3/9 A kérdező kommentje:
GYorsak voltatok koszonom a valaszt. Azert vagyok hosszuujjuban mert az elobb esett az eso, amugy nem magyarorszagon lakok..:) De koszi a valaszokat..:):)
2011. jún. 9. 18:02
5/9 A kérdező kommentje:
Romania
2011. jún. 9. 18:18
6/9 anonim válasza:
szia
szerintem lehet el kellene menned orvoshoz lehetnek ezek a tünetek a cysta miatt is
7/9 A kérdező kommentje:
utolso fiunak is lehet cysta???
2011. jún. 9. 18:33
8/9 anonim válasza:
hát ezt nem tudom pontosan de szerintem lehet mivel nem csak a petefészekbe lehet hanem pl. a szájüregbe is így gondolom a férfiak se kivételek!(azért inkább nézz utána)
9/9 A kérdező kommentje:
utananeztem de megis lehet h az iszadas a homerseklettol van es nem is vagyok sovany alkat szoval gondolom azert is izzadhatok jobban
2011. jún. 9. 19:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!