Mit csináljak? Továbbiak lent
Figyelt kérdés
4 napja be dugult a fülem tegnap óta sípol megállás nélkül
próbáltam audisprayt, parafin olajat, kövi rózsát de egyik sem használt az orvos azt mondta hogy a dobhártyámra ragadt rá a fülzsír de azt mondta nem mossa ki.
Prókálkozzak megint az orvosnál?
2013. júl. 30. 18:59
1/2 anonim válasza:
Én hasonló problémával a fül-orr-gégészet sürgősségire mentem (Pécs), egyből kipucolták és nyomtak bele krémet. Két órával később már nem volt semmi bajom. Előtte én is próbálkoztam mindennel, de egyik sem segített.
2/2 anonim válasza:
Ilyenkor nekem kipucolják, főleg, ha dobhártyára tapadt vmi benne. Menj másik orvoshoz, aki becsületes és kimossa/krémezi Neked. És ahhoz, aki elküldött soha, semmi más problémával ne fordulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!