Szerintetek belemenjek?
Te csináld belátásod szerint.
Elmondom én mit csináltam! Nekem több hétig volt olyan, hogy nem hogy véres volt a székletem, de gyakorlatilag, mintha vér hasmenésem lett volna a székelés közben. DE soha eszembe nem jutott, hogy valami komoly bajom lehet. Több hónapig ittam (kb. 3 hónap volt) kamillateát folyamatosan reggel este. Akkor 3 hónap alatt elmúlt minden probléma, ennek lassan 7 éve. Mai napig nem tudom mitől volt, mert orvoshoz nem mentem. De nem is érdekel. Jól vagyok, panaszom nincs, 7 éve egy véres törlés nem volt.
Mindenképp ki kell vizsgálni, a vér mindig kóros a székletben.
Én is ott dolgoztam, amikor volt vastagbél tükrözésem.
Nem jelentett semmit, illetve egy kis protekciót, előre vettek, nem kellett délutánig ott ücsörögnöm és izgulnom.
A véres széklet sosem játék. Lehet egyszerű banális ok.
A nagybátyámnál is régebb óta volt tünet. Akkor még csak polipja volt, amit lecsíptek volna. Most műtéten esett át, mert rosszindulatú daganattá alakult át az évek alatt.
A testvére is elment erre fel egy tükrözésre, neki van/ volt polipja, most levették, de évente kontrollra kell járnia.
Így van, ne bagatellizáld el!
Át KELL ESNED a kivizsgáláson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!