Valóban van olyan hogy valaki alvajár és tudat alatt (az
illető nem tud róla) éjjel felkel és ezt-azt csinál?
(Pl. Elkezd pakolni) (KOMOLYRA FORDÍTVA A SZÓT! )
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert van valami ami szőrén szárán eltünt (ruha) és egyszerüen nem találom sehol, már tűvé tettem érte a házat és nem találom sehol :S . És a slussz poén,hogy azt a ruhát egyszer se hordtam! Amikor először elő akartam keresni a szekrényemben, nem találtam!)És biztos hogy vettem belőle mert családtagjaim is tudnak róla!
2009. okt. 23. 15:48
1/6 anonim válasza:
Elöfordul, ha több ilyen eset lenne, akkor fordulj orvoshoz, tudnak rajta segiteni - mert elég kellemetlen is lehet.
2009. okt. 23. 15:51
2/6 anonim válasza:
párom unokaöccse is alvajáró még csak most lesz 8 éves és ha a pároméknál alszik, rá kell zárni az ajtót nehogy kimenjen a szobából és leessen a lépcsőn bár ilyen még szerencsére nem történt de fő az elővigyázatosság. Ő nem tudja h járkál éjjel és semmire sem emlékszik, nem tudom mit szok csinálni mert mi is csak most nyáron tudtuk meg, hogy alvajáró.
2009. okt. 23. 16:06
3/6 anonim válasza:
Én voltam egyszer alvajáró: éjszaka kimentem pisilni de nem hajtottam fel a wc tetejét és simán a tetejére pisiltem és reggel mondták anyuék h mit csináltam én meg nem emlékeztem rá. De ekkor még csak 6 éves voltam.:D
2009. okt. 23. 16:21
4/6 anonim válasza:
Párom 26, néha jár alva, lemegy a földszintre, felhoz valamit, múltkor a papucsával aludt, és a wc illatosítót behozta szegénykém. :)
Tud róla, mert mondom neki, meg látja a jeleket, de nem észleli.
Neki anno egy doboz cigije és öngyújtója tűnt el, pedig este még megvolt, és csak ő dohányzik.
2009. okt. 23. 16:32
5/6 anonim válasza:
Öcsém és sógorom is mászkál éjszaka. Amikor még otthon éltem és az öcsém szobája az enyém mellett volt, éjjel még égett a villany nálam és bejött. Nem szólt semmit csak nézett. És olyan furcsa volt, hogy megijedtem. De szóltam neki, hogy menjen aludni és elment. Reggel elmondtam neki és nem emlékezett.
Sógorom meg pakol a szekrénybe és rendezgeti a ruhákat. De ő sem emlékszik rá reggel. Viszont még soha nem ment ki az utcára, mert állitólag ilyenkor, ha ki akarnak menni "észbe kapnak" és visszafekszenek.
2009. okt. 23. 16:32
6/6 anonim válasza:
Az utolsónak üzenem hogy a sógornőm húgát egyszer reggel mikor hazaért szólították meg hogy hol voltál este nem itthon aludtál és akkor ezzel a kérdezéssel ébresztették fel és nem tudja azóta se senki hogy hol volt. Ő is csak arra emlékszik hogy este otthon aludt el és reggel az ajtóban cipőben ruhában kabátban ébredt fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!