Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj mostanában olyan...

Miért fáj mostanában olyan sokat a fejem?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 4 napja egyfolytában fáj a fejem. Ha el is múlik csak egy félórára. Ma már reggel óta fáj...tegnap például csak este felé fájt. Mitől lehet?

L/14

2009. okt. 23. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Kevés folyadék,időjárás,vérnyomás kimerültség.Ha ezeket mind kizártad menj orvoshoz.
2009. okt. 23. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Hoppá te lány vagy!Akkor lehet a menzesztől is.Van olyan akinek előtte is fály a feje,meg közben is.
2009. okt. 23. 14:26
 3/8 anonim ***** válasza:
vagy frontérzékeny vagy mint én, vagy migrénes. Vizsgáltasd ki magad minél hamarabb, mert később több károd lehet belőle. 22/L
2009. okt. 23. 14:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Első válaszadó,ezeket kizártam.

A menzeszem még odébb van. :)

Köszi h írtatok.

2009. okt. 23. 14:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Migrén?! :O :|
2009. okt. 23. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ez egy kicsit megynugtat,szerintem ettől az összevissza időjárástól fáj. Nekem nemrég 5 napig fájt lefekvéstől flekelésig.. ez akkor volt,mikor egyik héten még 29 fok következő héten kettő. Tegnap is fájt a fejem.
2009. okt. 23. 14:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Aham,hát lehet hogy ettől lehet.

Köszi.

2009. okt. 23. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Menj el háziorvoshoz, ad beutalót fejfájás ambulanciára vagy neurológiára, és kivizsgálják. A több napos fejfájással el kell menni dokihoz!
2009. okt. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!