Frank1997ize kérdése:
Melyik az a Drog amit Amerikában állítanak elő?
Figyelt kérdés
és úgy viselkedik tőle az ember mint egy zombi?Mi a neve annak?2013. júl. 27. 11:49
1/8 anonim válasza:
heroin, kokain, LSD...
Dél-Amerikában kb. mindent előállítanak.
2/8 A kérdező kommentje:
De ezektől viselkedik úgy az ember mint egy igazi zombi?
2013. júl. 27. 12:42
3/8 anonim válasza:
Egy drog amitől úgy viselkedik az ember mint egy igazi zombi? Hol láttál te ilyet? Őszintén szólva nem hiszem, hogy ilyen létezik, max valami nagyon szar dizájner drog.
4/8 anonim válasza:
Manapsag mar szinte az osszes drogot helyben allitjak elo. Olyat is lattam, hogy a csavoka egy alaskai faluban lampak alatt termesztette a fuvet.
Persze nagy tetelben hoznak be kulfoldrol is, de az igazan talalekony emberek helyben allitjak elo.
Amugy nem hallottam meg olyan drogrol, amitol zombik lesznek a felhasznalok.
Te mire gondolsz? Eloszor is tisztazzuk, mi az a zombi> fel halott es emberi agyvelovel taplalkozik? Mert akkor ilyen drog nincs.
Le van fogyva, beesett az arca, fenytelen a tekintete, el vannak rohadva a fogai, ugy nez ki mint egy zombie? mert akkor gugli kepkeresobe ird be hogy meth... de ne vacsi utan, mert visszajon a kaja...
5/8 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm a hasznos válaszokat
2013. aug. 3. 02:18
6/8 anonim válasza:
én tudom mire gondolsz, azt haitin használják, és az ottani sámánok ismerik a szer titkát, ők is készítik el. Hogyha ezt megetetik az áldozattal valóban "zombi" lesz belőle,(hollywood is innen szedte az ötletet, csak az ő filmjeikben vérengző kannibálok) vegetatív állapotba esik vissza, és folyton etetik a cuccal, megcsinálnak bármit amit mondasz nekik, gyakorlatilag a földművelésre használják őket, de nagyon lassúak a mozgásuk, meg úgy általában az egész test koordinációjuk. aki zombi lett abból már nem lesz ember, az örökké ilyen leépült állapotban megmarad.
7/8 anonim válasza:
szerintem ő arra a drogra értette amitől az ember izomzata leválik a csontról, meg, igen olyan drog létezik de nemtudom pontosan melyik
8/8 A kérdező kommentje:
nem baj azért kösz
2013. szept. 4. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!