Miért szúr a mandulám?
Figyelt kérdés
Mandulaműtétem volt, most vagyok a 8. napon, már normálisan tudok enni, inni(fájdalomcsillapítóval), kivéve egy dolgot: chips. Két darabot eszek, a második darabnál olyan érzésem van, mintha beragadt volna a nyelvem mögé a kaja, plusz mintha egy szilánk ragadt volna a torkomba, folyamatosan szúr. Ettem müzlit, kekszet, de egyiknél sem csinálja ezt, pedig szinte ugyan olyan az állaga.2013. júl. 26. 13:45
1/3 A kérdező kommentje:
Oh bocsi, inkább a torkom szúr, mandulám már nincs. :-D
2013. júl. 26. 13:45
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy két hétig kerülni kell a száraz, karcoló ételeket, mivel azok megsérthetik a sebágyat, jobb ha még chipset nem eszel.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem pedig azt mondták, bármit ehetek, kivéve a földdel szennyezett ételeket.
2013. júl. 26. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!