Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS Miért vannak mellkasi...

SOS Miért vannak mellkasi fájdalmai, légszomja és miért szúr a szíve?

Figyelt kérdés
A nagypapámnak kb. 10 éve volt egy komoly baypass (koszorúér) műtéte. Most panaszolta el nekem, hogy kb. 2 hete,ha többet kell sétálnia, akkor rosszul lesz, szúr a szíve, fáj a mellkasa és nem kap levegőt vagy csak nehezen.Nagyon megijedtem és nagyon féltem. Esetleg, ha van köztetek orvos vagy hozzáértő, akkor tudnátok segíteni? (természetesen orvoshoz is elmegy majd)
2013. júl. 15. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég szeszélyes az időjárás mostanában és nagypapád műtött szíve megérezte ezt. Lehetséges, hogy eleve a műtött szakasz előtt-után újra beszűkültek a koszorúerek, ez idős korban megesik. Addig amíg nem megy orvoshoz kímélje magát, sajnos innen többet nem tud senki neked mondani.
2013. júl. 15. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menjen orvoshoz, mert ezek szerint mozgás közben, amikor a keringése terhelődik ,akkor nem elég a szívizomnak az oxigén, ami a koszorús ereken áthaladó vérben van. Valószínűleg most is szűkület van a háttérben, ezen pedig kevés vér tud áthaladni, amikor erőteljesebb a szívizom munkája.Nyugalomban még éppen elég, ha nincs panasza, de ha izom munka van akkor már kevés.
2013. júl. 15. 22:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2013. júl. 15. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!