Ti mennyire vagytok elégedettek a magyar orvosokkal?
Mint a "magyar könyvelőkkel" vagy a "magyar fagyiárusokkal". Van rossz és jó tapasztalatom is.
Évekig éltem Angliában, ugyanezt tudom elmondani. Találkoztam kiváló, magasszintű orvosi ellátással is, de éreztem magam vágóhídon is.
Nekem nagyon vegyesek a tapasztalataim, úgy vettem észre, hogy gyakorlatilag minden az orvos személyes emberi minőségén (minden tekintetben) múlik. Többségében eddig rendes orvosokhoz volt szerencsém, még aki bunkó is volt velem, annak is legalább a szaktudása azért megvolt. Ugyanakkor sok esetben hiába van ez is, meg a lelkiismeretesség is, ha nincs meg az eszköze, hogy tudjon segíteni, mert ilyen is van.
Persze ezek csak az én tapasztalataim, nem is írtam történeteket, mert minek.
Ja, és egy apróság: helyesen hasnyálmirigy-gyulladás.
Jól írják, hogy abszolút nem lehet ennyire általánosítani, hogy "magyar" orvosok. Például elég körbenéznem a most végzős évfolyamomon. Vannak olyanok, akik valóban nagyon jók, de olyanok is szép számmal, hogy semmi pénzért se bíznám rájuk magam vagy valamelyik családtagom... De u.ez elmondható bármelyik ország orvosairól is. Én is hallgattam már elkerekedett szemekkel, hogy a külföldi (USA) gyakorlaton levő hallgató miket látott. Szóval nem lehet olyat mondani, hogy X országban csak jók, míg Y országban csak rosszak vannak.
Amúgy kicsit ironikusan megjegyzem, hogy mindezek ellenére megkaptad a szövődménymentes vesekő helyes ellátását (Algopyrin+No spa; sürgősségi urológiai felvétel nem indokolt csak hányás, láz vagy vizeletelakadás társulása esetén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!