Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen internetes teszek...

Milyen internetes teszek vannak Autizmusra/Aspergerre? (Magyar nyelven)

Figyelt kérdés

Nem szeretném itt leírni a tüneteket mert itt nincsenek szakértők.Sok szaklapot elolvastam de mindegyik tünet igaz rám vagy meg jelenik a többségük valamilyen szinten rajtam.

És nem is szeretném hogy itt a gyakorikerdeseken rengeteg tévhitet olvasgatni.De ugy szerintem nem pontos ha csakis olvasgatunk vagy hogy valahova leírjuk.Szakemberhez félek elmenni de először az interneten pontosítok.

2013. júl. 17. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. júl. 17. 15:37
 2/6 A kérdező kommentje:
42 pontot értem el.
2013. júl. 17. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
2013. júl. 17. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy a tesztek sem éppen pontosak, semmivel sem pontosabbak, mint az, hogy olvasgatsz, vagy leírod valahol. Nekem volt olyan teszt, ami szerint enyhén érintett vagyok, pedig full NT vagyok, csak más személyiségjegyeim hasonlítanak az autisztikusságra (pl. sokat tudok beszélni engem érdeklő témákról). A differenciáldiagnózis az, ami pontos eredményt ad.

Miért félsz szakemberhez elmenni?

2013. júl. 18. 10:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
2013. júl. 18. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát... Ha van valami, amiben akadályoznak a problémáid, érdemes orvoshoz fordulni.

Győzd le a félelmedet. Szólj valakinek, - rokonodnak, stb - hogy kísérjen el.

A netes leírások, tesztek csak irányt adnak - de elég nagyképűnek kell lenni ahhoz, hogy ezekből kijelentsd, hogy aspi vagy.

2013. júl. 19. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!