Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kemény vizesedés a csontnál?...

Kemény vizesedés a csontnál? Mi ez?

Figyelt kérdés
Az van, hogy még régebben beütöttem a hátamat (ami bordapúppal rendelkezik) pont azon a részén ahol a púp kiemelkedik, ott tiszta-lila-kék lett a hátam, és ilyen vízhólyag szerű nagy ökölnyi púp lett ami leapadt. Nemsokkal azelőtt kezdtem el edzeni a hátamat, hogy a púpomon javítsak, és azóta valamiért elő-elő jön ez a vizes pukli. Közvetlenül a csonton érzem, és gőzöm sincs mi ez. Komoly? Komolyan, szerintem megnézetem lassan egy orvossal... de olyan ciki...

2013. júl. 21. 15:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és egyik percről a másikra jelenik meg, és kb 2 nap míg leapad. Mi a franc ez? :(
2013. júl. 21. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért nem mentél el hamarabb orvoshoz

Még lehet most sem késő

Minél előbb menj el megnézetni

2013. júl. 21. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Miért mi ez? o.o
2013. júl. 21. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Basszus ne szarassatok már be, basszus, vagy ha tudjátok mi ez írjátok le!! Ne beszarassatok!!!
2013. júl. 21. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mi ez, de annyit mondok, hogy az első valószínű élvezi ha besz*rathat másokat. :D Menj el orvoshoz, nézesd meg, az orvos biztosan ismeri a jelenséget, szóval előtte nem kell szégyellned. :)
2013. júl. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!