Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 14 éves 163 cm-s és 44 kg -...

14 éves 163 cm-s és 44 kg - os lány vagyok. Nagyon kövér? :/ és szerintetek nem vagyok nagyon magas? Hány éves koromban áll meg a növésem?

Figyelt kérdés

2013. júl. 18. 14:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
h nem vagyok kövér..mer igenis az vagyok ....
2013. júl. 20. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Na itt van a baj, ezt nevezik testkép zavarnak.

Keressetek fel egy olyan gyermek pszichiátriát, ahol evészavaros tinikkel foglalkoznak.

Nem fog tetszeni, de szerintem te 50 kg-san lennél egy csinos, vonzó tini lány , így sovány vagy, csontos.

Fogysz még 3 kg-t és kórházba fogsz kerülni, hiány tünetek miatt , de természetesen azért hogy életben maradj.

Valamint tök szottyadt lesz / vagy már lehet, hogy most sem az igazi?? / a bőröd, szerintem 14 évesen ez ronda, valamint jön a sötéten aláárkolt szemek, szőrösödés jelentkezik ott , ahol nem kéne.

Szomorú, hogy erre vágysz.

Valamint lassan a menzeszed sem fog megjönni.

Egyáltalán menstruálsz?

2013. júl. 20. 20:39
 13/16 A kérdező kommentje:
de nincs semmi bajom nem kell nekem orvos..akk maradok ilyen...és igen
2013. júl. 20. 21:41
 14/16 anonim válasza:

Hagyjatok mar csoro gyereket a testkepzavarral..Hat nem latjatok,hogy hulye? Ez megintcsak arra megy ki,hogy mondogassatok neki,hogy 'nem vagy kover:) ; 'pont jo vagy' .

Amugy tenyleg nagyon kover vagy:DDDDDDDDDD

2013. júl. 29. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, kérdező, de szerinted 163 cm-rel mégis hány kilónak kellene párosulnia, hogy SZERINTED ne legyen kövér, hanem pont jó? Az interneten rengeteg oldal szól a normális, ideális testsúlyról, meg lehet nézni egy-két testtömegindexet, ami remekül kiszámolja neked adott magassághoz tartozó ideális testsúlyt. Talán ha egy pár ilyen kihozza neked, hogy túl keveset nyomsz az ideálishoz képest, elgondolkozol rajta.
2013. júl. 30. 11:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Igenis testkép zavarod van! Azonnal szólj a szüleidnek, vagy vmi felnőttnek és vigyenek el egy orvoshoz, mert ez csak rosszabbodni fog!

Fogyni akarsz ebből a kevés súlyból is és még gyerek vagy??!! Mégis kire akarsz hasonlítani?? Vmi csontrakéta modellre, aki anorexiás vagy bulimiás?? Tudod hányan halnak meg, mert testképzavarosak és nem esznek eleget??

Én anno 14 évesen 168 cm és 52 kg voltam...azóta eltelt jó pár év, nőttem még 1 cm-t viszont a súlyom nem változott kb semmit...mostanáig. Nem túl jó, ha inkább egy kisfiúra hasonlítasz, mint egy nőre...

A növekedésed meg a csöves csontot lezáródásától függ...amíg nem áll meg, addig te is nősz. És valóban lehet, hogy 21 éves korodban áll csak meg.

2013. aug. 6. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!