Mi a véleményetek a vitaminok szedéséről?
Lenkei vitamint szedtem 2 évig, de mostmár drágának találom. 1 éve a vitaminkirály alap vitamincsomagját szedem, de csak minden másnap, mert így is 4500 Ft 2 hónapra. Náluk kedvezménnyel lehet mellé venni C vitamint, 100 db 1040 ft. A C vitamint szedem minden másnap 1000 vagy 2000 g-ot, ahogy el nem felejtem. A Lenkeinél a lábfájásomra jó volt a Cal-Mag forró ital. Ennél a cégnél is van Cal-Mag készítmény, de lényegesen olcsóbban. Ezt minden este beveszem, már 4. éve, s mellesleg ettől van is székletem minden nap, nincs székrekedésem.
Rengeteget olvasok a neten a vitaminokról, de annyira ellentmondásos minden cikk, hogy arra gondoltam, megkérdezem ezen a fórumon, mert a tapasztalatokból jobban lehet okulni.
Néha szoktam csak beteg lenni, kis megfázás erejéig, de 2-3 nap után elmúlik. Ekkor az oscillococsinumot szopogatom 2 napig, s rendbe is jövök. Most valamiért meghúzódott a lábam, de ez lehet a meszedés jele is.
Tehát panaszom nincs, mióta szedem a vitamincsomagot, végig dolgozom a napokat, jókat alszom, a változókort is könnyen vettem.
Kinek van tapasztalata a vitaminok szedésével kapcsolatosan? Írjatok nekem!!
Hűha! mennyi mindent leírtál. Én C-vitamint szedek, egy nap 500 mg-ot. A betegtájékoztatón az van, hogy egy felnőtt embernek 1000mg/nap lenne, tehát egy nap 2db. Én egyet veszek be, mert még nem vagyok felnőtt. De a C-vitamin szedést, csak tegnap kezdtem el, és csak az őszi-téli hónapokban szedek. Emellett elég gyakran grapefruitot eszek, és zöldségeket is rendszeresen eszek. És már elég rég volt komolyabb betegségem..
Szerintem túl sok mindent szedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!