Mien vitaminok, mien gyümölcsök, étkezés. Lehetne használni avgy kell, ahhoz hogy erös, körmeim legyenek? Es ne törjenek mindíg el/le? .
Figyelt kérdés
Nem tudom igazából hogy ez a kérdés ebbe a kategóriába-e tartozik, de a körmeim nagyon egésségtelenek.. mindíg eltörnek, úgy ketté válik a köröm, és nemtudom szépen megnöveszteni, valami segítség mit tudok ez ellen tenni? köszönöm a válaszokat2011. máj. 29. 20:31
1/2 anonim válasza:
Nekem a Revalid kapszula segített. Hajra való elsősorban, nekem arra nem volt jó, de a körmöm erős lett és elmúltak a pattanásaim. :)
És még egy: a körömlakkot és a körömerősítős lakkot is felejtsd el egy életre: szárít, emiatt törik le az ember körme.
2/2 sine.lacrimna válasza:
valóban jó a revalid , a körmöm nekem is erősödött, de híztam is tőle és annak már nem nagyon örültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!