Csontvelő vizsgálat fájni fog altatással "bátorítóval" (kábító) és fájdalomcsillapítóval?
Figyelt kérdés
Nekem nm sokára lesz csontvelő vizsgálatom altatással meg "bátorítót" kapok meg fájdalomcsillapítót és a csípőmből vesznek ki velőt érezni fogok vmit a műtét közben?? :S2013. júl. 16. 15:52
1/6 anonim válasza:
Hát ha altatni fognak akkor nem hinném, hogy műtét közben éreznél valamit, utána előfordulhat, hogy fájni fog, de nem tudom, csak tippelek.
2/6 A kérdező kommentje:
inkább utána mint közbe fájon
2013. júl. 16. 16:05
3/6 anonim válasza:
Ha altatnak,akkor nem hiszem,hogy érezni fogod,hiszen nem leszel magadnál.
Lehet,hogy én vagyok butus,de ha valakit altatnak,miért adnának "bátorítót"?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát mert én irtózok a tűtől és ha ébren vagyok úgy látok minden dolgot amit készítenek és nagyon ideges leszek azt jobb lenne ha magamról se tudnék amíg az van :))
2013. júl. 16. 16:13
5/6 anonim válasza:
A bátorítót egy olyan fél órával előtte adják, hogy ellazulj, ne legyenek feszes izmaid stb. Altatáskor pedig nem érzel semmit.
6/6 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni akkor :D
2013. júl. 16. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!