Véres Széklet? Mitől lehet? Bővebben lent.
Délután székletürítéskor észrevettem h véres lett a papír, azt gondoltam h megjött a menstruációm, de a végbélnyílásomból jött a vér. Este vizelés után észrevettem a vért a wc-ben. Megijedtem nagyon mert megint a végbélnyílásból eredt. 6-7 éve végbélgyulladásom volt. Azóta néha görcsöl az alhasam. Tavaly kivizsgálás után arra jutottak az orvosok, hogy irritabilis bélszindrómám van. A helyzet nem javult. Idén, tavasszal voltam ultrahangom, sebészeten, nőgyógyászaton. Semmit nem találtak, csak annyit h a jobb petefészkem nagyobb egy kicsit, de nem lényeges. És h a vesémen van egy kis zsírér, de az sem gond.
Valaki meg tudná mondani, hogy ilyenkor mi van Vagy hogy egyáltalán mitől véres a székletem?
16 éves lány
Szerintem meg kellene csináltatni. A vastagbélben lehetnek kis fekélyek / colitis ulcerosa/ amiből származhat, de sokszor vannak ilyen kis kitüremkedések / diverticulum/ a sigmabélen, aminek ha az alján kis gyulladás van az vérezhet.
De egyszerűen egy szimpla belsőaranyeres csomó is sérülhetett és abból származik a vér.
Akkor gondolom ez nem múlik csak úgy el :/
Köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!