Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől romolhat meg egy ember...

Mitől romolhat meg egy ember memóriája egyik hétről a másikra?

Figyelt kérdés
Nagyon jó volt a memóriám mindig,tudtam mit hol találok,hova tettem sőt azt is,hogy a másik mit hova tesz,stb.Most meg már hetek óta teljesen hülye vagyok.Megfogok valamit,de a következő pillanatban már fogalmam sincs róla,hogy hová tettem,nem emlékszem rá,hogy ezt vagy azt már elmondták,stb.Mitől fordulhat ilyen elő?

#felejtés #romló memória
2013. júl. 15. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Így volt egy nénivel is a falunkban. Kiderült, hogy szegénynek 3 daganat is van a fejében. :( Szerintem mindenképpen menj orvoshoz.
2013. júl. 15. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez lehet attól is, ha nem alszod ki magad, vagy dekoncentrált vagy valamiért. Én így vagyok, mióta megszületett a babám. :) Elkezdek mondani egy szót, de egy másik lesz, mire kimondom. Nekem is nagyon jó memóriám volt előtte. Szélsőséges esetben lehet alzheimer-kór, agyérelmeszesedés, stb. de ezek idős korban szoktak jelentkezni.
2013. júl. 15. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!