Juzguz kérdése:
Szerintetek mit tegyek annak érdekében hogy optimalizáljam a vérnyomásom?
Figyelt kérdés
vérnyomás: 103/55 ; pulzus: 51/min2013. júl. 8. 13:50
1/3 anonim válasza:
Nagyon alacsony a vérnyomásod, főleg a pered és a pulzusszámod is nagyon kevés. :O Voltál már orvosnál?
2/3 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot és mozogjál.
De azért nem ártana elmenned a háziorvosodhoz, mert elég alacsonynak tűnik a vérnyomásod.
3/3 A kérdező kommentje:
17 éves fiú vagyok nem érzem magam rosszul vagy fáradékonynak lényegében egész jól vagyok rendszeresen sportolok heti 5 alkalommal minimum 2 órát alkalmanként, és a táplálkozásra is oda figyelek kevés szénhidrátot és sok fehérjét és aminósavakban gazdag ételeket szoktam fogyasztan i és B6 vitamint is szedek, nem iszom és nem dohányzom. Még is eléggé alacsony a vérnyomásom a mamámnak is ilyen alacsony pedig ő már 69 éves és teljesen fitt a korához képest az ő véleménye szerint valószínüleg ezt örököltem meg ilyenek. De szerintem az is közbe játszik a pulzus számban hogy eléggé erő teljesen érezhető az értériámban a vér mikor lüktet a szívem az nem lehet hogy egyszerre több vért pumpál az ereimbe a megszokottnál és azért dobog ennyivel kevesebbet mint az átlag ?
2013. júl. 10. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!