Mi lehet az ujjammal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Pontosan nem tudom miért,de vagy a víztől vagy a hidegtől elkezdnek az ujjaim vége nagyon viszketni,de olyan mértékbe hogy muszály dörzsölni.De kb 1 hete már nem csak viszket,hanem viszketés után bedagad az ujjam vége.Még soha nem volt ilyen.Tegnap is elmentem a boltba és elég hideg van és mire hazajöttem elkezdett viszketni az ujjam vége,de csak a bal kezemen.Bejövök a házba és pár másodperc múlva elmúlik,de amikor elmulik akkor kezdem érezni hogy feszül az ujjam vége és kb a feszülés után 2percre már fel van dagadva.Ma is ugyan az volt elkezdett viszketni bejöttem elmulik és ár fel van dagadva,de most a jobb kezemen. Mi lehet vajon? 17/F2013. júl. 14. 16:03
1/1 anonim válasza:
Nekem olyan volt,hogy maradandóan bedagadt.
Szerintem neked bőrgyógyászhoz kéne menni és nem neten diagnosztizálni magadat.
Én kaptam egy gyógyszert és elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!