Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igaz?

Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=ieop9UbiD_I

Ezt nézzétek meg!A h1n1-ről van benne szó!Ez nekem elég érdekesnek tűnik és lehet,hogy nem hülyeség!

(Bocs ha rossz kategóriába tettem a kérdést)

2009. okt. 19. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon elgondolkodtató,de szerintem nincs válasz a kérdésedre,csak reméljük,hogy nem.Nem tudhatjuk igaz-e.Csak remélhetjük,hogy nem vagyunk bábuk egy hülye társasban.
2009. okt. 19. 12:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem csak arra vagyok kíváncsi,hogy igaz-e,mert nyílván nem tudhatjuk!Csak a véleményekre!
2009. okt. 19. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság. Sőt két baromság, mert nem csupán a jelenleg, sok ellen kampánnyal sújtott H1N1 ellen, hanem az egész oltás üggyel szemben beszél, ami pedig emberek milliót mentette már meg.
2009. okt. 21. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Én biztos vagyok benne, hogy igazat mond a fickó!!! Túlnépesedés van és a földnek sincsenek sokáig tartalékai. Én soha nem adatnám be magamnak, mert erős az immunredszerem, mert teszek érte. Ezt is felfújták azért, hogy pánikot keltsenek és így az emberek rohannak az orvoshoz beadatni és ezzel jó kis pénzhez juttatni a gyógyszergyártókat. Ebben nagyobb a biznisz mint a fegyverkereskedelemben. Amúgy meg a vírusokra még nem találtak gyógyszert, ez nem gyógyítható!!!
2009. okt. 21. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Én már kaptam egy körlevelet, egyik nap ott volt a posta ládában, és benne volt, h ki akarják irtani az embereket, meg benne volt ez a védőoltásos dolog is.
2009. okt. 21. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!