Engedhetem fürdeni a lányom?
11 évesen még a minitampon is túl nagy lehet, de ettöl függetlenül meg lehetne próbálni, baja nem lesz töle.
Ha meg nem tud tampont használni, akkor semmi esetre sem mehet a vízbe, mert egyrészt átázik, ami elég kínos dolog lenne, de eettöl függetlenül igen komoly fertözéseket kaphat töle, ami meddöséget okozhat.
Lehet, hogy lepontozást kapok, de szerintem természetes vízben miért ne? A strandon kaphat fertőzést, de a Balatonban, Fertő-tóban stb. nagyon nem valószínű.:) Csak ha kijön a vízből, vonuljon el rögtön elrendezni magát, mert másképp kínos lehet...
Jó nyaralást!
# 4/5
Az igaz, hogy természetes vizekben kisebb a fertőzés veszélye, de ha nem használ tampont, akkor nemigen tud fürdeni, marad a lábáztatás.
A tamponnal beengedheted.
És a mini tampon jó lesz.
Otthon még ma próbáljátok ki a mini tampont (Az OB-nek van egy tamponja, nem jut eszembe a neve, nem mini, de annál is kisebb és könyebb felhelyezni) picit üldögéljen benne. Ha kényelmesnek érzi enged meg szerintem, hogy a strandolás idejére használja.
Én versenyszerűen úsztam 12 évesen pont egy nagyon fontos verseny előtt jött meg. Akkor kezdtem el )igaz akkor még csak az ilyen kihagyhatatlanul vízbe kell menni alkalmakra) tampont használni.
Ha kényelmetlen neki, sajnos nem tudsz mit csinálni. Ha esetleg szereti a társasjátékokat vegyél neki egy olyan játékot amire régen vágyik játszatok vele a parton. Vizipisztolycsatázzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!