Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ujabban nem tudok elaludni....

Ujabban nem tudok elaludni. Tegnap us fel 3-kor aludtam el. Miert van, mit lehetne tenni? 16/F

Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 01:14
 1/5 anonim válasza:

Nem a meleg miatt?

vagy érzékeny vagy az időjárás váltorásra?

Mert ha igen akkor itt a nyár elkell menni dolgozni ha van lehetőség péztis kapsz meg péztis kapsz

2013. júl. 12. 01:24
 2/5 anonim válasza:

sokáig alszol utána?:)

nálam az a baj, hogy ha későn fekszem, későn kelek, és ezért este nem tudok elaludni, mert tulajdonképpen még nem vagyok fáradt.

2013. júl. 12. 02:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt gépezés helyett olvass egy kicsit.
2013. júl. 12. 02:52
 4/5 anonim ***** válasza:

én nyári szünet tudatában 3-4-5 körül fekszem le, érzem hogy nem tudok előbb elaludni.

esetleg próbálj meg pár napig 7-8 körül fel kelni, akkor estére biztos lefáradsz.

esetleg valami kis mozgás, amiben elfáradsz kicsit.

szobádat lefekvés előtt szellősztesd át, friss levegő mellett aludj.

én többnyire sorozatot nézek este az ágyból, többnyire csak úgy tudok elaludni kellemesen ha valami szól a háttérben.

kicsit tereltem a témát, de remélem segítettem

2013. júl. 12. 03:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is próbálok most korábban kelni. Nehogy átaludjam a drága szünetet. Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 12. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!