Van valami jó és olcsó gyógymód háton és arcon levő pattanásokra és mitesszerekre?
Figyelt kérdés
Már próbáltam mindent, de semmi nem használ.Már régóta kínlódok vele és még csak 20 éves vagyok, de nem szeretnék bőrgyógyászhoz menni.2013. júl. 8. 18:43
1/4 beata456 válasza:
Én avon clearskin termékeket használok, s többnyire a pattanások napok alatt eltűnnek. Újságból rendelve kb. 600-700Ft. 16/L
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de már azokat is próbáltam,a tonikot is, a tusfürdőt is, sőt a hátra való spray-t is, de hasztalan :(
2013. júl. 13. 09:53
3/4 tadel válasza:
Mosd le minden nap szódabikarbónás vízzel! Nem hat azonnal, de hosszútávon tökéletes megoldás. :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, remélem beválik :)
2013. júl. 18. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!