Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok magasabb?

Miért nem vagyok magasabb?

Figyelt kérdés
A magasságkalkulátor szerint 174 cm-nek kellene lennem, (166/164 a szüleim magassága), viszont kb. 169-170 centi vagyok 22 évesen. Azt olvastam több helyen, hogy a fiúk 24 éves korukig is nőhetnek, de már 5 éve stagnálok. Mik okozhatták ezt, hogy alacsonyabb lettem a kelleténél? Pedig nincsenek káros szenvedélyeim (cigi stb.).

2013. júl. 7. 22:21
 1/4 anonim válasza:
ez semmi rosszat nem jelent csak azt hogy alacsonyabb vagy a kelleténél egy csomó ismerősömnek van ilyenje
2013. júl. 14. 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Viszont a kalkulátor szerint már 174-nek kellene lennem, de mégsem vagyok ennyi. :-/ Akkor viszont mi az értelme ennek?
2013. júl. 15. 14:03
 3/4 anonim válasza:
nekem 170-nek kéne lennem, és 150 cm vagyok :DD szóval nyugi. Ez hülyeség, és tök jó a magasságod.
2013. júl. 25. 12:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó mondatoddal nem értek egyet, hacsak nem azt gondolod, hogy csaj vagyok. :-)
2013. júl. 25. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!