Mit tegyek ha kopasz lettem?
Figyelt kérdés
Reggel mikor felkeltem belenéztem a tükörbe és láttam, hogy kopasz vagyok és majdnem elájultam. Most mit tegyek??2013. júl. 6. 20:15
21/42 anonim válasza:
Nos mi lett a bulival?Mi történt? :D
Lefújtad? vagy megtudták, hogy kopasz vagy? Ha igen mit szóltak?és az anyád tudja már, hogy kopasz vagy?
Remélem válaszolni fogsz kedves kérdező
22/42 A kérdező kommentje:
Meg lett tartva a buli,és parókával vezettem le,minden jól ment (szerencsére!!!) és igen,az anyukám tudja már,hogy kopasz vagyok..
2013. júl. 19. 14:12
23/42 anonim válasza:
És hogy hogy nem tűnt fel nekik hogy más hajad van?(Mert ugye parókát vettél fel) Vagy sikerült ugyanolyan parókát találnod amilyen a hajad volt?
24/42 A kérdező kommentje:
Fazonban sikerült olyat találnom,de színben nem lett úgyan olyan,így azt hazudtam,hogy befestettem.
2013. júl. 22. 21:34
25/42 anonim válasza:
És az anyukád mi szólt ahhoz hogy kopasz vagy?
26/42 anonim válasza:
Mi lett a kerítéssel? Tudod az Isten állatkertjével!
27/42 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!!!! Te miről beszélsz??:DDD
28/42 anonim válasza:
Ti komolyan elhittétek, hogy egy nap alatt kopasz lett???
29/42 anonim válasza:
Utolsó igen! szerintem éjszaka valaki megviccelte....
Amúgy tényleg kérdező azért lettél kopasz mert valaki megviccelt ugye?
30/42 A kérdező kommentje:
26.vålaszolo:tessek??
egzebkent a hugom viccelt meg vagyis meg akart viccelni,csak nem volt valami vicces..://
2013. júl. 28. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!