Volt 2 darab sima tengerimalacom, sajnos elkellet adnunk mert allergiás lettem a szőrükre. Valamelyik nap elmentünk egy állatkereskedésbe és a kopasz malackát ajánlották. Azt akarom kérdezni hogy a kopasz malacka, ténleg nem allergiás állat?
allergiás állat? xD
am ha megtartottad volna akkor is hozzászokik a szervezeted...nekem is hozzászokott 1-2 év alatt addig meg krémeztem... mi állatorvossal és emberorvossal beszéltünk tegyétek meg ti is
Az allergiás személy az állat fehérjéire allergiás, amik a testnedveiben, nyálában vannak, és onnan kerülnek a szőrére. De nyála a kopasz malacnak is van, szóval nem biztos, hogy attól antiallergén, ha nincs szőre.
Szerintem undik a szőrtelen állatok, legyen az macska vagy tengerimalac, ráadásul ezek olyan genetikai mutációkkal jönnek létre, hogy az ilyen almokban óriási a halandóság, szóval szerintem szánalmas, amit az ember művel az ilyen állatokkal.
Nem tudtam hogy 1-2 év múlva hozzá szokik a szervezetem.:''(
De mostmár mind1, eléggé megteccetek a kis kopasz malackák, pedig elégsok mindenki undorodik a kopasz állatoktol..
Jó,, én sem birom a kopasz macskát;)
Amugy köszi mindenkinek a válaszát!
Nekem szinte nem is volt pedig vészes az allergiám...
Csak a kezemteljesen kivolt száradva és tiszta folt volt;)
kaptam rá valamit már nem emlékszem, talán ilyen kenőcs féleség volt
Lenne még1 kérdésem!
Láttam valahol egy hozzászólást hogy ő neki a kopasz malacának a tartása "havi 5000-7000"!
Csak valaki elmagyarázná nekem hogy egy ilyen állatka tartása mért is 5-7 k??
www.tengerimalac.gemon.ro javaslom az oldalt :) mindent megtudsz .. és kérdezhetsz rengeteg választ fogsz kapni :)
és attol nem lesznek kiütéseid meg semmi bajod a csupasz malactol .. de másképp kell nevelni mint a szörösset és többet is eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!