Ez mi lehet? És egyáltalán, mitől?
Az utóbbi 2-3 napban vettem észre, és szerintem az utóbbi időben jelentkezett csak, hogy mikor kint vagyok a napon, vagy melegem van, akkor kis fehér pattanás-féleségek jelennek meg a vállamon és a hasamon, mell alatt. Mindig ugyanott.
Először azt hittem, biztos a naptól, mert tegnap a 40 fokos melegben, tűző napon bicikliztem elég sokat délután, még a nem-UV-biztos időben. De azután, mikor este későn jöttem visszafelé, akkor csak simán melegem volt, és este 11kor a nap se süthetett erősen, mégis kijöttek rajtam- megint- ezek a kis fehér pöttyök. És ruha alatt is, ugye, a hasamat nem érhette a nap.
Pár óra alatt eltűnnek, és nem is fáj, meg semmi, sőt, látszani is alig látszik, de érezni lehet, olyan kis rücskös lesz tőle a bőröm meg minden...
Szerintetek ez mi lehet? És mitől? Eddig sose volt ilyenem...
Bocsi, ha nehezen érthetőre sikeredett, de tényleg elképzelni se tudom, hogy ez mi a manó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!