Vélemény? Alva beszéd + alvajárás
Figyelt kérdés
Álmomban gyakran beszélek. Általában összefüggés nélkül. Pár hónapja vagyok 1szobámba a tesómmal ő mondta.
+tegnap elméletileg felültem az ágyon, és az ablak fele néztem pár percig.
Jelenthet valamit?
2013. júl. 4. 23:30
1/5 anonim válasza:
Semmit nem jelent, gyakori jelenség, teljesen normális.
2/5 anonim válasza:
Amikor alszunk, akkor az agy úgymond szétkapcsol a testtől, gyakorlatilag le vagyunk bénulva, pont ezért, hogy ne járkáljunk álmunkban, mert az veszélyes lehet.
Akik alva járnak, vagy álmukban beszélnek, azoknál ez a szétkapcsolás nem tökéletes. Úgy tudom, teljes "gyógyulást" biztosító módszer még nem létezik rá, de érdemes felkeresni vele orvost, hátha tud rá mondani valamit.
3/5 anonim válasza:
Hát... Én már majdnem napi szinten csinálom, talán a legjobb az volt, amikor majdnem betörtem az orrom meg harcoltam éjszaka. :) Nyugi, normális, annyit jelent, hogy esetleg stresszes vagy, talán szorongasz valami miatt, tudod, az ilyen dolgok, ezek ha megoldódnak, az alvajárás is megoldódik.
4/5 A kérdező kommentje:
És mi van ha valaki alvajárva öl?
2013. júl. 23. 23:56
5/5 anonim válasza:
Zárd be az ajtót, akkor nem tudsz ölni. Volt rá példa, hogy én is a konyha késsel járkáltam, azóta zárt ajtónál alszok, de van egy ennél is jobb ötletem. Szórj el legókat a földön. Tuti felébredsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!