Leszázalékolás? Hogyan kell fellebbezni leszázalékolás ügyben? (1. fokon elutasítottak) Mit kell elküldeni?
Figyelt kérdés
Elutasították 1.fokon a leszázalékolási kérelmemet.
Orvostól kérni kell újra a beutalót?
Több betegségem is van: epilepszia, sclerosis multiplex, bipoláris zavar, egyoldali vezetéses hallásvesztés.
Elég kevés százalékot kaptam.
#leszázalékolás #(fellebbezés.)
2013. júl. 4. 14:23
1/3 anonim válasza:
Bár már elég rég írtad azt a kérdést, azóta talán más valakitől megtudtad mi a teendőd.
Fellebbezésre 15 napod van. Menj be az illetékes NRSZH-hoz, ott az ügyfélszolgálaton segítenek.
Mondjuk azt nem értem epilepsziával miért utasítottak el. Talán azért mert tünetmentes vagy?
2/3 anonim válasza:
Nekem a barátnőm leukémiás I. Fokon Szolnokon 20%-ra leszázalékolták de pénzt nem kap és a papírra rá van írva hogy "Felügyelettel munkát végezhet." Nekünk már letelt a 15 nap akkor már nem is lehetséges a fellebezés vagy ujra kellene kezdeni az egészet?
3/3 anonim válasza:
Mármint 20% a munkaképessége ez a D kategoria ami majdnem a legrosszabb, lehet hogy azért nem kap pénzt mert nem volt munkaviszonya eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!