Ez mindenhol ugyanaz?
Nem tudtam hova rakni a kérdésemet,illetve KOMOLY emberek válaszára lenne nagyon sürgősen szükségem!
Orvosi alkalmassági vizsgára megyek és nagyon izgulós vagyok,úgyhogy értsetek meg kérlek!
Egy tábláról akarok kérdezni,hogy minden orvosi rendelőben ugyanaz-e?Illetve,hogy mennyit hibázhatok?
(ez a látásvizsgálós tábla)
Nem fogom betanulni a számokat,de attól tartok h nem fogom az alsókat látni(az utolsó előttieket.
mert a védőnőnél is ugyanez volt,amikor általánosba jártam,meg szerintem itt is ugyanez lesz,vagy hasonló számokkal.Nem villás lesz az 100%.
Au pairnak akarok menni egyébként és oda kell nekem igazából a jogsi,de ez nem azt jelenti,hogy sofőr leszek,csak vinni kell vmivel suliba meg oviba a gyerekeket.
Felelős vagyok magamért és másokért.Nem száguldozni kell a jogsi!
"Gondolkodj el magadban, hogyha a te hibádból sebesülne meg valaki az utakon, akkor mit éreznél? Mert én a te helyedben azzal kezdeném, hogy kikaparom a saját szemem."
Rajta!Az a gáz,hogy az emberek nem értik meg mások problémáját.Egyszerre elutasítóak meg minden.Tudom,hogy kelleni fog a szemüveg,de nem a vezetéshez,mert minden táblát,kiírást látok.De viszont azokat az apró számokat meglátni..hát nem is tudom.
Azt se tudom,hogy minden elsoroltatják-e velem,vagy most hogy lesz ez.
JA ÉS KÉPZELJÉTEK!SOKAT OLVASTAM ITT GYAKORIKÉRDÉSEKEN,HOGY AZ ORVOSOK megkérdezték a pácienst ezen a bizonyos alkalmasságin,hogy "jól van?minden rendben?" és erre a válaszadó azt mondta,hogy igen,és így megadták neki az alkalmasságit.Neki 6500 forint volt,hogy bement,kérdeztek tőle és elment.Lehet,hogy pont ő volt a ti emberetek,akit felelősségre kellene vonni.Ugyanis lehet,hogy ő csinált már balesetet,de én még soha és nem is fogok.Nem iszok,nem drogozok,cigizni se cigizek és tiszta a fejem,tudok gondolkozni,és nem száguldoznék.Higyjétek már el!!
Erre a k***rva kérdésre vártam a válaszokat,de kár volt feltenni erre az oldalra,mert jönnek az idegbeteg irigyek,aztán rögtön mondják,hogy menj a f..-ba,nehogy elüss valakit meg jaj rögtön baleset lesz...TE H*LYE HÁT MENNYI BALESET VAN??? OKOZTAM ÉN BELŐLÜK EGYIKET IS AKÁR??? NEM!ÉS TUDOD EZÉRT TISZTA A LELKIISMERETEM ÉS AZ IS MARAD!!!
HA NEM MOST LESZ MEG A JOGOSÍTVÁNYOM,AKKOR KÉSŐBB,A SAJÁT PÉNZEMBŐL ÉS HIDD EL,NEKED FOGOM ELŐSZÖR AZ ORRODRA KÖTNI!
Miért irigy az, aki nem akarja, hogy balesetet okozz?
ÉS ILYEN GYENGE IDEGEKKEL és hisztis hozzáállással biztos gyerekekkel kéne foglalkoznod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!