Ez mindenhol ugyanaz?
Nem tudtam hova rakni a kérdésemet,illetve KOMOLY emberek válaszára lenne nagyon sürgősen szükségem!
Orvosi alkalmassági vizsgára megyek és nagyon izgulós vagyok,úgyhogy értsetek meg kérlek!
Egy tábláról akarok kérdezni,hogy minden orvosi rendelőben ugyanaz-e?Illetve,hogy mennyit hibázhatok?
(ez a látásvizsgálós tábla)
Nem fogom betanulni a számokat,de attól tartok h nem fogom az alsókat látni(az utolsó előttieket.
Mivel úgy már kicsit drágább mulatság lenne a jogsi és úgy nem lehet.Egyébként sosem küldtek még szemészetre.Nincs is olyan rossz szemem,mint hiszem.
De amúgy ha most nem szerzem meg a jogosítványt emiatt,akkor igazából nekem lőttek,mert nem lesz jogsim a büdös életbe soha,mert nekem később egyedül a saját pénzemből nem telik rá.
Minden táblát,kiírást látok,semmi problémám nincs ezzel,tehát az utakon nem lenne probléma.Én lennék az a fajta sofőr,aki nem baromkodna,ha megkapná a jogsit.. :)
"Kedves" utolsó 66%-os:könnyű ítélkezni,amikor még nem ismered az okokat.
Nem mindenhol ugyanaz a tábla, van, ahol villák vannak és meg kel mondani, merre fordulnak. De a számok is változóak, a te esetedben sajnos.
Ha annyira nem rossz a szemed, látod a kiírásokat, szerintem nem lesz gond. Addig is járj sokat napra, a napfény jót tesz a látásnak, élesedik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!