Mit csináljak, én szeretnék vele barátkozni? Kérlek olyanokat ne irjatok, hogy ne barátkozz vele!
Van egybarátom, lassan 2 éve vagyunk legjobb barátok mind 2-en 13 évesek vagyunk.A barátomnak van egy másik barátja de azt mondja, hogy én vagyok a legjobb.Ehez képest az a másik ott, engem le se szar, de szó szerint. Msn-en állandóan ilyeneket ír hogy:nemvok,haggyá má...hasonlok, és le is szokott tiltani. Ha probálok vele beszélni, akkor csak röhög és eltereli a szót. A szülei nagyon idióták, és van hogy nem találkozhat velem mert ilyen hülyék hogy azt mondják h ,, Nem barátkozhat velem, mert hogy miattam szétszórt a gyerek".
Jah és én akár két három órákat is várhatok rá..de ha ő vár akkor 2 perc után megsértődik.
A barátság is, mint minden más emberi kapcsolat, akkor működik sikeresen ha kétoldalú.
Hiába szeretnéd te, ha ő nem akar, itt nincs mit tenni.
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, nem tudok okos tanácsot adni.
Értem! Szomorú vagyok, de be kell látnom, hogy igazatok van..:(!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!