Betegesen félek az idő múlásától! Mit tegyek?
Még csak 15 vagyok, de minden szülinapom előtt ki vagyok borulva, hogy "úristen, eltelt megint egy év... már csak pár év, és meghalok.. hiszen ez a 15 év is eltelt már.."
Betegesen félek az idő múlásától.. De tényleg.. Mit tegyek?:(
Igazad van, s én is így voltam ezzel amikor annyi voltam, mint te. :) Most is így vagyok :D Ne csinálj semmit, csak próbálj meg arra gondolni, hogy én már 7 évvel öregebb vagyok nálad :P
22/F
Na ez ellen nem tudsz semmit :D
Én is így érzem.Múltkor még 20 voltam,most meg 26.Mintha csak pár hónapja lett volna.Hülyeségekre figyeltem állandóan.Nem értékeltem mennyire fontos a fiatalság.Most meg itt vagyok,közel a 30hoz,és ugyanott tartok mint 20 évesen,csak komolyabb lettem.(és jóképűbb :D:D)
Azt mondom neked,figyelj oda minden kis dologra ami történik az életedben,használd ki a fiatalságod,hogy mindig vissza tudj gondolni,és ne csak az üres évek jussanak eszedbe.:)
Remélem tudtam segíteni 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!