Betegesen magas vagyok?
Figyelt kérdés
tinédzser lány létemre 185 cm vagyok, magasabb mint az anyukám és az apukám. Más rokonunk sem ennyire magas (csak a tesóm még, de ő fiú) Félek h valami betegségem van, hogy túl sok a növekedési hormon bennem v valami! :( Ez lehetséges?2009. szept. 12. 11:54
1/9 anonim válasza:
normális, nem para. rengeteg 190 fölötti fiú van. ne a 170-esekkel kezdj, aztán annyi.
2/9 anonim válasza:
Ez nem gáz, nem betegség épp ellenkezőleg. Hát nem tudnálak lenézni :)) Mégegyszer hangsúlyozom viccet félretéve tényleg jó a magasságod.
3/9 anonim válasza:
Örülj neki, akár még modell is lehetsz. :)
4/9 A kérdező kommentje:
de az a gáz, hogy úgyérzem napról napra nagyobb és nagyobb leszek, és már elegem van belőle :S
2009. szept. 14. 19:49
5/9 anonim válasza:
én 16 vagyok, lány és 182. néha rám is rámtör ez a segítsééég kicsi akarok lenni. legfőképp attól félte h nem lesz barátom, mert nem csak h magas vagyok, de duci is.. ahhoz képest lassan 4 hónapja van egy normális kapcsolatom(melesleg a fiú 196 centi:) ) nefélj, tudom rossz, de sokan szeretnek igy ahogy vagy:)
6/9 A kérdező kommentje:
köszi :) amúgy az is elkeserít, hogy még sose volt barátom (főleg mert minden fiú alacsonyabb nálam :( )
2009. szept. 14. 20:37
7/9 anonim válasza:
Én hatodikos koromban már 174 centi voltam. Én voltam a legmagasabb a torna sorban, az úszósok között, az osztálytársaim között, és még a kosárcsapatban is. A fiúk cikiztek és kb a vállamig értek (vagy addig se), én meg hihetetlenül rosszul éreztem magam. Én szerencsére itt megálltam a növésben, most 19 vagyok, és tavaly 171 centit mért az orvosunk, előtte mindig 174-et :D Az összes korombeli srác "hozzámnőtt", bőven 180 centi felett vannak, volt olyan akire csodálkozva néztem fel, hisz általános suliban még a "hónom alatt" ballagott :)
Ne aggódj, nincs ebben semmi rossz, majd idővel a te korod beliek is megnyúlnak gyorsan! :) A srácok pedig szeretik a magas, vékony "modell alkatú" lányokat :)
8/9 anonim válasza:
minden fiú nem lehet 185nél alacsonyabb. -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!