Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Baj ha nem szoktam mosni a...

Baj ha nem szoktam mosni a fülemet?

Figyelt kérdés

fültisztitóval is csak nagyon ritkán, kb havonta..

nemtudom mér, de nem érzem szükségesnek, nem érzem koszosnak a fülem.

2009. okt. 15. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
fúj bmeg milyen zsíros lehet a füled nem néznélek meg szivesen profilbol
2009. okt. 15. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elég nagy probléma!Azt minden nap tisztítanod kell...ugyanúgy mint fürödnöd,fogat mosnod....!!! szóval figyelj a higéniádra!!!
2009. okt. 15. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Gusztustalan...Ha a füledre süt a nap,vagy ha nincs ott a hajad,"gyönyörű" sárga a füled a zsírtól..Hányinger:S
2009. okt. 15. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:

A fültisztító pálcikát felejtsd el, mert azzal csak visszatömködöd a fülzsírt!

Viszont ha nem is érzed koszosnak, attól még retkes. Mosd csak meg! ;] [Hajmosásnál pl. eleve vizes lesz...]

2009. okt. 15. 15:57
 5/7 A kérdező kommentje:
ja mondjuk hetente 2szer járok uszni, ott azért valamennyire megtisztitdik nem??( viz alatt van a fejem.)
2009. okt. 15. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Fültisztítóvan nem is szabad, ezt nekem fülész szakorvos mondta, mert visszatuszkolod a zsírt a hallójáratodba. szappannal én sem mosom, mert megfigyeltem, hogy attól még jobban zsírosodik. tiszta vízzel kimosom minden esti tusoláskor és kész.
2009. okt. 17. 00:35
 7/7 anonim válasza:
szerintem nem baj, mert magától kijön a dzsuva, ha már tele van. de amúgy undorító. ha egy lány/egy fiú majd belenyal a füledbe, rögtön is fog hányni
2011. márc. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!