Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bevettem két cataflamot mert...

Bevettem két cataflamot mert nagyon fáj a fogam, lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Már délután 3 órától nagyon fáj a fogam, kb egy vagy másfél órája bevettem egy cataflamot, de most az előbb mégegyet mert egy kicsit sem szűnt, lehet a két szemtől valami bajom?

Közel 130 kiló vagyok meg 190 centi ha ez számít valamit..

2013. jún. 30. 21:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kérlek csak komoly válaszokat írjatok.. nagyon parázok de a fájdalomtól elvakultan vettem be két szemet ilyen gyorsan egymás után... :SSS
2013. jún. 30. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Majd ha visszatér a látásod, olvasd el a betegtájékoztatót. Ha nincs meg, megtalálod a neten.

Na az megmondja a tutit, de nehogy már nekünk kelljen keresgetni.

2013. jún. 30. 22:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Ne parázz! Sorolom: 18óra 2szem demalgon egyszerre, 20óra 2szem sharidon egyszerre 23óra egy szem algopirin hajnal 3kor 2szem cataflam egyszerre és még élek bár reggel hatkor azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány. Olyan fogfájást életembe nem tapasztaltam mint akkor másnap kihúzattam. Nem lesz bajod 2cataflamtól de nyomás dokihoz!
2013. jún. 30. 22:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Kihúzza és nem fog fájni. Bár nekem az érzéstelenítő nem hatott úgy be volt gyulladva már dagadt a képem de milyen jó volt amikor tudtam aludni és én sem agyaltam akkor h.az a sok gyógyszer amit beszedtem okoz e valami bajt mert a fájdalomtól már a falat kapartam!
2013. jún. 30. 22:09
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

El kellesz mennem majd fogorvoshoz, de nagyon félek tőle ( gondolom elég viccesen hangzik ez, de sajnos ez van )

2013. jún. 30. 22:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Mostmár a második szem bevétele után 20 percel teljesen elmúlt a fájdalom, gondolom a két szem már együtt hatott.. de nem fogom megúszni az orvost, csak mindig halogatom, mert ilyenkor mikor már elmulik nem tartom annyira fontosnak..
2013. jún. 30. 22:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát tőlem jobban senki nem fél de jobb szenvedni kb.fél órát a dokinál mint napokat esetleg heteket otthon gyógyszerekkel! Ki fogod bírni! Régóta fáj?
2013. jún. 30. 22:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Lyukas, már vagy 2-3 hónpja rendszeresen legalább heti 2x 3x fáj.. de még mindig nem szántam rá magam hogy elmenjek az orvoshoz.. :S
2013. jún. 30. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Majd fontos lesz ha nem hat semmi én is úgy voltam a fent leírt koktél beszedése volt a végkifejlet egy hónapig tűrtem mire meguntam. Meg hát nem hatott semmi. Most ha megfájdul a fogam másnap jelentkezek be a dokihoz aztán gyökérkezeli vagy betömi. Már nem bírnám ki azt amit akkor...nagyon gáz volt!
2013. jún. 30. 22:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát nem sok fájdalom van ami rosszabb a fogfájástól..
2013. jún. 30. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!