Kb 2 órája elkezdett görcsölni/szúrni a hasam alsó felénél jobb oldalon, meg ugyanúgy hátam alsó felénél a bal oldalon, de egyre jobban jön felfelé ez a fájdalom. Már bevettem 2 cataflamot de nem segít. Mi lehet ez? Mit csináljak?
epegörcs? Nem tudom pontosan, anyumnak ilyesmi volt. Nincs véletlenül epeköved? Nem ettél mostanában sok zsírosat, vagy nagyon fűszereset? A tünetek ilyenek voltak.
Amúgy No-Spa-t próbálj meg, mert az görcsoldó, és neked görcsoldó kell nem fájdalomcsillapító. Ha nem használ, akkor meg ajánlott bemenni az ügyeletre!
Jáj. Lehet valahol ráérzett az első, de azért próbáljunk komolyak lenni.
Szóval: lehetséges, hogy hirtelen tünetekkel kezdődő vakbélgyulladás, amit bizony tényleg sürgősen kezelni kell (mert kezeletlenül órák alatt bele lehet halni. ennyi az elsőről).
Nem tudom, hogy tudod-e pontosan hol van a vakbeled, de úgy lehetne pontosan diagnosztizálni, hogy összezárt hegyes ujjakkal egy pontban hirtelen megütöd a vakbelednél. Ha érzed a fájdalmat, akkor azonnal el kell menned orvoshoz!
Szerintem meg hívjátok ki az ügyeletet,ha nem javulsz, az is lehet,hogy köved van. Ezen nem jó viccelődni. Orvos!!!
Majd írd meg azért,hogy mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!